Aerospace

Komponenter som används inom flygindustrin måste uppfylla extrema krav. Vi arbetar med leverantörer med erfarenhet inom denna sektor, som CTI Electronics och OTTO, för att säkerställa att de produkter vi levererar uppfyller de exakta kraven i denna bransch.

Jordbruks

Nexus arbetar med leverantörer, inklusive CTS och SureGrip, företag med stor erfarenhet av tunga maskineri inom jordbruks- / byggindustrin, och är unikt placerade för rådgivning och design av komponenter som fungerar bra i jordbruksapplikationer.

Audio

Vi känner igen behovet av att vara i framkant i vår leverans till ljudindustrin och är stolta över att arbeta med leverantörer som OTTO och Mardquardt Switches, vars Pro Audio-sortiment är en av de mest iögonfallande tillgängliga. Vi kan erbjuda en rad upplysta tryckknappar, växlar, vippbrytare och vridbrytare.

Bil

Leverantörer till bilindustrin måste vara anpassningsbara till förändringar och fullt medvetna om uppdateringar av regler, material och teknik. Med leverantörer som Marquardt och OTTO kan Nexus leverera bilkunder med den exakta specifikationen de behöver.

Flyg

Flygindustrin behöver leverantörer med internationell räckvidd, som är bekant med branschens specialiserade behov och tunga regler. Våra leverantörer, inklusive Electronic Hardware Corporation i New York, har erfarenhet av att möta behoven på den globala marknaden.

Kommersiell

Nexus Components ger tekniskt och tekniskt support när du behöver det. Leverera några av de mest populära komponenterna av hög kvalitet, vi kan arbeta med dig från designfasen av ditt projekt framåt

Försvar

Militära tillämpningar innebär extrema miljöer - och behovet av produkter som tål vilda temperaturområden och vind, väder och föroreningar. Produkter som våra slutna omkopplare och robusta kontroller med hög tillförlitlighet från OTTO testas i militär användning.

Industriell

Med en rad produkter som kan motstå extrema temperaturer, tung användning och farliga beståndsdelar, kan vi arbeta med dig för att hitta precis rätt produkter för att hantera alla typer av industriella applikationer.

Manafacturing

Nexus levererar högkvalitativa switchar, styrspakar, grepp, styrknappar, pekskärmar och solid state-reläer till tillverkningssektorn. Vår expertis innebär att vi kan möta tillverkningsindustrins behov av precision, kvalitet och säkerhet.

Marin

Den marina industrin kräver höga krav på säkerhet och tillförlitlighet. En otroligt varierande sektor, det kräver ett brett utbud av komponenter och material. Nexus erbjuder en rad komponenter, inklusive Zago-tätningsprodukter, Ruffy Joysticks och OTTO-omkopplare, som klarar hårda miljöer och exponering för vatten, olja och andra föroreningar.

Medicinsk

I en medicinsk miljö är renlighet och tillförlitlighet nyckel. Vi erbjuder en rad produkter, inklusive EHC-medicinska klämmor och ActiveKey-medicinska tangentbord för att säkerställa komfort och förebyggande av korskontaminering. Vi har också ett komplett utbud av switchar och kontroller, knappsatser och displayer, som kan klara av medicinska industrins behov.